Krajlevica

Tengerparti nyaralás Horvátországban. 

 

Időpont: 2020. június 17-21.  5 nap/4 éj

 

Utazás: autóbusszal      Elhelyezés: Hotel 2*     Ellátás: félpanzió

1 nap:

Indulás Szegedről a hajnali órákban(További felszállási lehetőségek: Orosháza, Hódmezővásárhely, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Kecskemét).Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Horvátországba. Első megállónk Varasdon lesz.(vár és városi múzeum, városháza, Draskovis-palota, Keresztelő Szent János templom). Továbbutazás Krajlevicára, érkezés a forgalmi viszonyoktól és a határátlépés időtartamától függően késő délután, szállás elfoglalása, vacsora. (4 éj).

2-3-4. nap:

Pihenés, strandolás vagy fakultatív egész napos autóbuszos kirándulás: Krk-szigetre. A hídon áthaladva az első megállónk a sziget fővárosa Krk- város.Ez a középkori, vastag falakkal körülvett város kővel burkolt utcákat és tereket rejt. Itt található a XII. századból származó Frangepán vár maradványa, az V. századból származó katedrális, hangulatos kikötő, akvárium trópusi halakkal, számos bolt és étterem, melyeket mind-mind látni fogunk a városnézés folyamán.Krk város után Vrbnik-be visz utunk, ahol felmegyünk a dombtetőn megbújó középkori óvárosba és megkeressük a világ legszűkebb utcáját. Vrbnik település messze földön ismert a jó boráról, melyet mi is megkóstolunk pár falat sonka és sajt kíséretében egy jellegzetes helyi "konoba"-ban.Majd busszal elmegyünk a sziget végére, Baska-ra, melynek strandját nem lehet kihagyni! 2 km hosszú aprókavicsos, lassan mélyülő part csábít minket egy frissítő fürdésre és mi engedünk a csábításnak: itt maradunk 2,5-3 órát. A festői strand mellett kis óváros is található bazársorral, tengerparti sétánnyal, akváriummal, éttermekkel, cukrászdákkal, kávézókkal, Visszaindulás a szállodába, vacsora.  

5.nap :

Reggeli után elbúcsúzunk szálláshelyünktől és megnézzünk a legnagyobb monarchia-korabeli kikötővárost. Rijeka ma is magyar vonatkozású kikötőjével, hangulatos sétányával várja a látogatókat. 2020-ban Európa kultúrális fővárosa lesz.  Visszaérkezés  az esti órákban.

 

Részvételi díj:

89.000 Ft/Fő

Külön fizetendő: sztornóbiztosítás (1,5%)

Így az út teljes részvételi díja 90.335  Ft/Fő

      Fakultatív programok / választható felárak:

BBP: 520 Ft/Fő/nap, üdülőhelyi díj 2.400 Ft/fő 18 éves kortól

 

Krk szigeti kirándulás 8.500 Ft/felnőtt és 5.100 Ft/gyerek 12 éves korig


Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica Krajlevica