Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Zakopane

 
 
 
ADVENT ZAKOPANEBAN
 
Időpont: 2018. december 08.-09. (2 nap/1 éj) 
 
     Elhelyezés: Hotel 3*     Ellátás: reggeli
 
1. nap:

Indulás Szegedről a hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid megállókkal. Lengyelország „téli fővárosába” a délelőtti órákban érkezünk meg.(A település nemcsak lélegzetelállító havas csúcsairól, völgyeiről híres, hanem a múltat idéző erkélyes, egymás fölé magasodó tetőzetű, zsindelyes, szép fafaragású, jellegzetesen zakopanei stílusú gorál házairól is)Rövid belvárosi séta közben meglátogatjuk a híres ótemplomot, a mellette található „hősök temetőjét”. A szállás elfoglalása után szabadprogram.(Szabadidő alatt lehetőség nyílik  feljutni a Gubalowka csúcsra felvonóval, mely 1.123 méterre szállítja a kirándulókat. A Gubalowkáról gyönyörű panoráma tárul elénk, de számtalan étkezési lehetőség is várja a látogatókat). Szállás.

 
2. nap:

Reggeli után  szabad program keretében felfedezhetjük a sétálóutcát, melynek karácsonyi forgataga folytatódik a híres „zakopanei piacon”. (Itt számtalan eladó csábítja a vásárlókat értékes bőráruktól kezdve, a mindenféle ruhaneműkig, ajándéktárgyakon keresztül a jellegzetes füstölt gurál sajtig).Kora délután indulunk haza, útközben rövid megállót tartunk a Szepesség legfestőibb városában, Késmárkon. Várható érkezés Szegedre éjfél előtt.

 
 
Részvételi díj:
 
29.000 Ft/Fő
Külön fizetendő: stornóbiztosítás 1,5 % 
 
 
Így az út teljes részvételi díja: 29.435Ft/Fő
 
Fakultatív programok / választható felárak:
Fakultatív vacsora:3.950 Ft/Fő ( vacsora), egyágyas felár: 5.300 Ft/Fő, 
BBP: 520 Ft/Fő/nap, 
siklóvasút Zakopaneban: kb. 22 PLN/Fő,
 
Mükódési engedély: U-00746
loader