Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent Zagrab

 
 Advent Zágrábban
 
 
Időpont: 2017. december 16. (szombat)
 
 
Indulás Szegedről a hajnali órákban. (További felszállási lehetőségek: Orosháza, Hódmezővásárhely, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Budapest.) Folyamatos utazás Horvátországba. Délelőtt érkezünk a horvát fővárosba, Zágrábba. (A város alapítása, Szent László királyunk nevéhez fűződik, aki 1093-ban alapította meg itt a püspökséget). Városnézésünk során megtekintjük a főbb nevezetességeket (Jelasics tér; Kőkapu; Mária Mennybemenetele Székesegyház; Szent Márk templom…). A városnézés után szabadidő az adventi vásárok valamelyikében (Jelasics tér, Európa tér, Zrinjevac park...) Délután búcsút veszünk Zágrábtól és „meseországba” utazunk. Egy órás út után érkezünk Grabovnicába. (A település arról lett híres, hogy, a Salaj család advent idején egy mesebirodalmat varázsol a birtokára.
Mintegy 2 millió izzó ragyogja be a fákat, hidakat, faházakat, de találkozhatunk a mesevilág legismertebb alakjaival is. A birtok területén szuvenír bolt is található, ahol apró ajándékok vásárlására is lesz lehetőség). A „Salajland”-i program után hazaindulunk. A várható érkezés Szegedre éjfél körül.
 
 
Részvételi díj:
13.500 Ft/Fő
Külön fizetendő: Stornóbiztosítás (1,5%)
 
Így az út teljes részvételi díja: 13.703 Ft/Fő
+ fakultatív BBP-biztosítás (520 Ft/Fő)
 
Fakultatív programok / belépők  árai:
Salajland belépő: kb 30 HRK
 
Müködési engedélyszám: U-000746
loader