Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Belgrád

 

Advent Belgrádban

 

Időpont:

 2018. december 15. (szombat)

 

Indulás Szegedről a hajnali órákban.(További felszállási lehetőségek: Orosháza, Hódmezővásárhely, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Kecskemét). Folyamatos utazás Belgrádig. A szerb fővárosba érkezve látogatást teszünk a Nándorfehérvári várba. Sétánk során láthatjuk az óratornyot, Damad Ali pasa türbéjét, és a Győztes szobrát, valamint gyönyörködhetünk a Száva és a Duna összefolyása nyújtotta látványban.

A várban tett látogatás után, a belvárosba sétálunk a Szabadság térre, útközben érintve a város nevezetességeit (Szt. Márk Székesegyház, Parlament, Nemzeti Színház és Szt. Száva Székesegyház). A város főtere és a Knez Mihailova utca ilyenkor megtelik színes faházikókkal, a pavilonokban pedig kézműves termékeket kínálnak. A szabadprogram után hazaindulunk, de a napi programunk még nem ér véget, hiszen Topolyán még megállunk a Brindza Borászatnál, ahol borkóstolóra várnak majd bennünket. Várható érkezés Szegedre éjfél előtt.

 

Részvételi díj:

 

11.000 Ft/Fő

 

Külön fizetendő: Stornobiztosítás (1,5%)

Így az út teljes részvételi díja:11.165 Ft/Fő

 

Fakultatív BBP-biztosítás (520 Ft/Fő)

 

Fakultatív programok / belépők árai:

 

Borkóstoló: 1.800 Ft/Fő

 

U-000746

loader