Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Burgenland

 

ADVENT BURGENLANDBAN

2018. december  01. (szombat)

Indulás Szegedről a hajnali órákban. Folyamatos utazás Forchtenstein-ig, ahol Fraknó várának megtekintésével indul a programunk. (Geothe „Esterházy tündérvilág” jelzője még ma is érvényes az Esterházy hercegek egyedülálló, gigantikus fegyver és kincs gyűjteményére, mindezt a tartalmas, érdekes történetekkel tarkított idegenvezetés teszi igazán élvezetessé).
A várlátogatás után szabadidő a fraknói várban található adventi vásárban, melyet 2010-ben és 2011-ben Ausztria legszebb adventi vásárának választottak! Következő megállónk a kis ékszerdoboz, Rust barokk kisvárosa lesz, amely szintén adventi hangulatban vár ránk. Főterén az óriási karácsonyfa „árnyékában”gasztronómiai örömöknek hódolhatunk, a Christkindlmarkt árusai pedig a festői polgárházakban várják vevőinket, melyek ilyenkor megnyitják kapuikat. Visszaindulás kb. 16.30 órakor. Útközben Győrben kb. 2 óra szabadidő „Magyarország legszebb adventi vásárában”. (A Széchenyi tér lesz az adventi fesztivál központi helyszíne. A téren a mindenki karácsonyfája és az adventi koszorú mellett idén is számos meglepetéssel várják a gyerekeket, többek mellett lesz kisvonat, körhinta, rénszarvasszán, s az elmaradhatatlan zenés fényjátékkal is kedveskednek). Várható érkezés Szegedre éjfél előtt.
 
Részvételi díj:
 
12.500,- Ft/fő
 

Külön fizetendő: Stornobiztosítás (1,5%)

Így az út teljes részvételi díja:12.688 Ft/Fő

Fakultatív BBP-biztosítás (520 Ft/Fő)

Fakultatív programok / belépők árai:

Fraknó Vára idegenvezetéssel + belépő az adventi vásárra + forralt bor: 12,5 €

 

 

loader