Erdély tél

TÉLBÚCSÚZTATÓ ERDÉLYBEN

 

Disznótorral, programokkal, zenés mulatsággal

 

Időpont: 2024. február 23-25.(3 nap/2 éj)

 

Utazás: autóbusszal           Elhelyezés: panzióban          Ellátás: félpanzió

      1. nap:

Indulás Szegedről a hajnali órákban.(Felszállási lehetőség:Makó).  Folyamatos utazás Romániába (technikai szünetekkel). Gyulafehérvár lesz az első megállónk, ahol a városnézés során megtekintjük a Püspöki palotát, a Fejedelmek házát és a Bazilikát. (Itt több magyar király és erdélyi fejedelem nyughelye található). Továbbhaladva Marosvásárhely belvárosának megtekintése szerepel a programunkba. Késő délután érkezünk a szálláshelyünkre, ahol pálinkával és kürtőskaláccsal várják a csoportot.  Este három fogásos vacsora a panzióban.

       2. nap:

Reggel malacsivításra ébredünk. Kezdetét veszi a disznóvágás, melyen akár nézőként, akár aktív közreműködőként részt vehetünk. Reggeli után Parajdra vezet utunk, ahol a sóbányát látogatjuk meg, majd Korondon kézműves termékeket vásárolhatunk. (szőttesek, kerámiák, fafaragások…) Visszaútban még megállunk Szovátán a Medve- tó partján. Este disznótoros vacsora, zenés-táncos mulatság a panzióban.

       3. nap:

Reggeli után elbúcsúzunk vendéglátóinktól. Hazaútban az első megállónk Kolozsváron lesz. (Mátyás király szü­lőháza, illetve lovas szobra, Szent Mihály templom…) Tovább utazunk Szászsebesre, ahol egy kellemes sétát teszünk a belvárosban. A városnézés után hazaindulunk. Várható érkezés Szegedre: 21:00-22:00 óra között.

 

 

75.000 Ft/Fő

 

Bruttó ár! Minden kötelezően fizetendő költséget tartalmaz.

 

Fakultatív programok / belépők árai:

BBP-biztosítás: 650 Ft/Fő/nap;

Belépők várható költsége összesen: 

 

felnőtt: 70 RON/Fő, gyerek 45 RON/Fő       

 

 

Orosházi transzfer költsége: 5.000 Ft/Fő

 

Rszám/Uszám:U-000746        


Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél