Erdély tél

TÉLBÚCSÚZTATÓ ERDÉLYBEN

 

Disznótorral, programokkal, zenés mulatsággal

 

Időpont: 2025. február 21-23.(3 nap/2 éj)

 

Utazás: autóbusszal           Elhelyezés: panzióban          Ellátás: félpanzió

     1. nap:

Indulás Szegedről a hajnali órákban.(Felszállási lehetőség:Algyő, Hódmezővásárhely, Orosháza).  Folyamatos utazás Romániába (technikai szünetekkel). Gyulafehérvár lesz az első megállónk, ahol a városnézés során megtekintjük a Püspöki palotát, a Fejedelmek házát és a Bazilikát. (Itt több magyar király és erdélyi fejedelem nyughelye található). Továbbhaladva Marosvásárhely belvárosának megtekintése szerepel a programunkba. Késő délután érkezünk a szálláshelyünkre, ahol pálinkával és kürtőskaláccsal várják a csoportot.  Este három fogásos vacsora a panzióban.

  

    2. nap:

Reggel. malacsivításra ébredünk. JKezdetét veszi a disznóvágás, melyen akár nézőként, akár aktív közreműködőként részt vehetünk. Reggeli után Parajdra

vezet utunk, ahol a sóbányát látogatjuk meg – amennyiben újra megnyílik -, majd Korondon kézműves termékeket vásárolhatunk. (szőttesek, kerámiák, fafaragások…) Visszaútban még megállunk Szovátán a Medve-tó partján. Este disznótoros vacsora, zenés-táncos mulatság apanzióban.

     

  3. nap:

Reggeli után elbúcsúzunk vendéglátóinktól. Hazaútban az első megállónk Kolozsváron lesz. (Mátyás király szü­lőháza, illetve lovas szobra,  Szent Mihály templom…)

Tovább utazunk Szászsebesre, ahol egy kellemes sétát teszünk a belvárosban. A városnézés után hazaindulunk. Várható érkezés Szegedre: 22:00-23:00 óra között.

 

 

79.500 Ft/Fő

 

Bruttó ár! Minden kötelezően fizetendő költséget tartalmaz.

 

Fakultatív programok / belépők árai:

BBP-biztosítás: 650 Ft/Fő/nap;

Belépők várható költsége összesen: felnőtt: 80 RON/Fő, gyerek 50 RON/Fő       

 

Rszám/Uszám:U-000746        


Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél Erdély tél