Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Rosolina

 

 

 

 

OLASZ TENGERPART 

Rosolina Mare

 

Időpont: 2019. július 27. -augusztus 03. 

 

Utazás: autóbusszal                  Elhelyezés: Hotel Sole***                     Ellátás: félpanzió

 

 

Felszállási lehetőségek: Békéscsaba-Csorvás-Orosháza-Hódmezővásárhely-Szeged-Kecskemét –Dunaföldvár-Siófok-Nagykanizsa-Letenye

 

Program:

 
1. nap:
Elutazás a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés Rosolina Mare-ba a késő délutáni/esti órákban, elhelyezkedés a szálláson, vacsora.
2-7. nap:
Üdülés, pihenés a tengerparton. Fakultatív programlehetőségek min. 20 fő esetén:
- Egésznapos Velencei kirándulás. Reggeli után elutazunk Chioggiaba, melyet az olaszok második Velenceként emlegetnek. Itt hajóra szállunk és Velencét délről közelítjük meg. A kb. egyórás hajóút alatt a part mentén húzódó bájos kis települések és apró szigetek látványa mellett magunkba szívhatjuk a tengert is. Első állomásunk: Murano szigete, mely egyedülállóan szép üvegművességéről híres, látogatást teszünk egy üvegfúvó műhelyben is. Ezt követően behajózunk Velencébe, érkezés a híres Szt. Márk térre, megkezdjük városnézésünket: Dózse Palota, Sóhajok hídja, Rialto stb. A nap további részében lesz lehetőségünk a város zegzugos, szűk, hangulatos sikátorainak, csatornáinak egyéni felfedezésére is. Kellemesen elfáradva ismét hajóra szállunk, kb. este 20 órára érkezünk vissza szállodánkba.
- Padova-Verona-Garda-tó (egésznapos kirándulás) Utunk első állomása a páratlan szépségű Garda-tó, Sirmioneban a híres Scaligeri kastély megtekintése, majd jó idő esetén motorcsónakokba szállunk és a Garda tóval ismerkedünk helyi vezetők segítségével, akik olyan helyekre is elkalauzolnak bennünket, melyek csak csónakból láthatóak (Maria Callas villája, Catullus egykori lakóhelye, melegvizes források, római kori ásatási terület stb). Továbbutazunk Veronába, mely város Rómeó és Júlia szerelmével fonódik egybe. Városnézésünk alatt megtekintjük a római kori Amfiteátrumot, Arénát és Júlia házát a híres erkéllyel. A napot Padovával, Szt. Antal városával zárjuk. A csodálatos kupolákkal, domborművekkel és erkélyekkel ékes Szt. Antal Bazilika megtekintése után a híres Padovai Egyetem épületét látogatjuk meg. Este Visszatérés a szállásunkra.  
- Egésznapos kirándulás a világ egyik legkisebb és egyik legősibb köztársaságába, a páratlan fekvésű San Marinoba. A miniállam fővárosában a Kormányzósági palota,Basilica di San Marino ,a szilafal tetején emelt erődtornyok megtekintése, ahonnan páratlan kilátásban lesz rés
zünk …jó idő esetén akár az Appenninek csúcsai is látszanak. Vámmentes övezet lévén a szabadidő keretén belül kedvező vásárlási lehetőség is adódik a városka számos üzletében.
8. nap:
Reggel búcsút intünk az olasz tengerpartnak és hazaindulunk. Folyamatos utazásunkat csak rövid technikai szünetek szakítják meg. Hazaérkezés az esti órákban Magyarországra
 
Részvételi díj:

129.900,- Ft/Fő 

 

Külön fizetendő

 útlemondási biztosítás:1,6%

 

Így az út teljes díja:  131.978,- Ft/Fő 

 

Fakultatv programok:
Egésznapos Velencei kirándulás:4.000,- Ft/fő és kb. 22 Euro hajójegy
Padova-Verona-Garda-tó egésznapos kirándulás: 9.800,- Ft/ fő. és 10 Euro-hajó
Egésznapos kirándulás San Marinoba: 8.900,- Ft/fő
 
BBP biztosítás: 4.520,- Ft/fő
 
U-00746
loader