Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Advent 2 napos

 
     2 napos Advent   
(Pozsony, Győr és Bécs)
 
Időpont: 2017. december 09-10.(szombat-vasárnap)
 
 
 
1. nap:
Indulás Szegedről a hajnali órákban. (További felszállási lehetőségek: Orosháza, Hódmezővásárhely, Kistelek, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Budapest.) Folyamatos utazás Kittsee-ig, a Hauswirth Csokoládégyárba (kóstoló és vásárlási lehetőség karácsonyi édességekből).  Továbbutazás Pozsonyba, ahol városnézés helyi idegenvezetővel (Új-híd, vár, Hal tér, Szent Márton-Székesegyház, a hóhér háza, Mihály-kapu, Prímás-palota…). Ezt követően a szlovák konyha ízeit ismerhetjük meg a Zichy vendéglőben. Elfogyaszthatunk egy tradicionális szlovák ebédet (húsleves, csirkemell filé pozsonyi módra, desszert). Ebéd után szabad program az adventi forgatagban. Kb. 16.30 órakor indulunk Győrbe, „Magyarország legszebb adventi városába”. A szálláshely elfoglalása, majd szabadidő az adventi forgatagban. (A Széchenyi tér lesz az adventi fesztivál központi helyszíne. A téren a mindenki karácsonyfája és az adventi koszorú mellett idén is számos meglepetéssel várják a gyerekeket, többek mellett lesz kisvonat, körhinta, rénszarvasszán, s az elmaradhatatlan zenés fényjátékkal is kedveskednek a látogatóknak).
 
2. nap:
Reggeli a szállodában, majd folytatjuk programunkat Ausztriába. Schönbrunnban lesz az 1. megállónk.  (szabadidő a kastély parkjában található adventi vásárban, majd a kastély megtekintése „Grand Tour” útvonalon).  Továbbutazás a Schnapsmuseum-ba (bepillantás a snapszkészítés rejtelmeibe, majd kóstoló a gyár termékeiből). Ezután Bécs belvárosában idegenvezetővel teszünk egy sétát (Ring, Operaház, Kärtner Strasse, Stephan’s Dom, Graben, Hofburg, Parlament, Rathaus). A városnézés után szabadidő a Christkindlmarkt-nál. Visszaindulás kb. 16:00-kor. Érkezés Szegedre 22 óra körül
 
Részvételi díj:
29.500 Ft/Fő
Külön fizetendő: Stornóbiztosítás (1,5%)
 
Így az út teljes részvételi díja: 29.943 Ft/Fő
+ fakultatív BBP-biztosítás (1.040 Ft/Fő)
 
Fakultatív programok / belépők  árai:
Tradicionális szlovák ebéd: 13 €; Schnapsmuseum: 4 € / 14 évig ingyenes;
Schönbrunni Kastély: Felnőtt: 17,5 €  / Gyerek (18 évig): 11,5 €
 
Működési engedély: U-000746
loader