Húsvéti Készülődés Schönbrunnban

Húsvéti Készülődés

Schönbrunnban

CSOKIGYÁR és HÚSVÉTI VÁSÁR

 

 

Időpont: 2024. március 16. (szombat)

Indulás a hajnalli órákban. (Felszállási lehetőségek: Szeged, Kiskunfélegyháza, Kecskemét, Budapest-Campona).Folyamatos utazás Ausztriába, Kittsee-be, a Hauswirth Csokoládégyárba kb. 09:30-kor. (A gyár látogatóközpontjának megtekintése után kóstoló és vásárlási lehetőség húsvéti édességekből).  Továbbutazás Bécsbe.  A városba érkezve először részt veszünk egy városnézésen, majd dél körül tovább utazunk Schönbrunnba, ahol  a parkban található hatalmas húsvéti vásárt látogatjuk meg.(Hagyományos húsvéti díszek és művészi díszítésű tojások, ínyenc falatok és zenei programok várják a látogatókat a vásáron. Számtalan szórakozási lehetőséget kínálnak: húsvéti marcipánnyúl-készítő műhely, a húsvéti csokorkötés, a húsvéti tojásvadászat, de lehetőség lesz a kastély megtekintésére is a „Grand Tour” útvonalon. Visszaindulás kb. 17:00-kor. Érkezés Szegedre 23 óra körül.


22.500 Ft/Fő

Külön fizetendő: magyarországi útadó, melyet 2024. február 1-től vezetnek be. Összege a program tervezésekor még nem ismert.

 

Külön fizetendő:

 

BBP-biztosítás: 650 Ft/Fő

 

 

Fakultatív programok / belépők árai:

Schönbrunni Kastély (Grand Tour): 29 € /  gyerek 21 €,

 

 

 

 

 

 Rszám/Uszám:U-000746

Húsvéti Készülődés Schönbrunnban Húsvéti Készülődés Schönbrunnban Húsvéti Készülődés Schönbrunnban Húsvéti Készülődés Schönbrunnban